Despre noi & Servicii oferite

Pentru serviciul de transport marfa alegerea unui partener eficient, gata sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, siguranta, promptitudine si pret, este esentiala in ceea ce priveste strategia de afaceri a oricarei companii.

Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti asigure serviciul transport marfa la standarde inalte, TRNSEXPERT ADN SPEED  este solutia perfecta. De ce? Compania noastra de transport marfa este condusa de o echipa de profesionisti care iti poate furniza solutii optime privind transporturile de marfuri pe care le ai de realizat. Astfel, TRANSEXPERT ADN SPEED  a dezvoltat un set de servicii orientat exclusiv spre ascultarea clientului, fie ca este vorba de transport marfa generala, transport intern marfa, ori transport marfa Bucuresti.

Transport marfa generala, transport intern marfa si transport marfa Bucuresti, cu tarife mici si autoutilitare performante, de mici sau mari dimensiuni si tonaje, oriunde si oricand. Aceasta este oferta TRANSEXPERT ADN SPEED , o oferta dedicata tuturor celor care au nevoie de servicii sigure si rapide de transport marfa atat in tara cat si in strainatate.

De la materiale de constructii si baxuri de suc, pana la aparatura electronica/electrocasnica si obiecte extrem de fragile.

Cu alte cuvinte, chiar daca ai nevoie de transport obiecte pentru casa, sau marfa pentru aprovizionarea afacerii tale, www.transportspeed.ro iti sta la dispozitie.

–          Transport marfa generala

–          Transport intern marfa

–          Transport marfa Bucuresti

Datorita personalului bine calificat, cu experienta in domeniu, bun cunoscator al marilor lanturilor de magazine dar si al diverselor locatii din Bucuresti, din tara si de oriunde in lume, TRANSEXPERT ADN SPEED  este garantia ca marfurile tale vor ajunge in siguranta si in cel mai scurt timp posibil, la destinatie. Ne adresam atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Si pentru ca ne dorim sa-ti aisguram servicii de top adaptate nevoilor actuale in materie de tehnologie si dotari, toate autoutilitarele pe care TRANSEXPERT ADN SPEED  le pune la dispozitie sunt accesorizate cu sisteme GPS si de comunicatii mobile, ceea ce permite o monitorizare continua pe toata durata transportului.  Altfel spus, alaturi de noi ve-ti stii in orice moment in ce stadiu se afla transportul dumneavoastra . Mai mult decat atat, transportam orice tip de marfa, indiferent de dimensiune ori greutate.

Prin serviciile noastre de transport marfa iti oferim urmatoarele avantaje:

–          Preluare si livrare a marfurilor in deplina siguranta si in timp optim

–          Livrare door-to-door

–          Asigrarea marfurilor pe tot parcursul traseului

–          Servicii complexe in domeniul transporturilor nocturne

–          Sistem orientat catre client

–          O echipa de profesionisti ultracalificati (expeditioneri si soferi)

–          Servicii complete in domeniul transportului de marfuri fragile sau periculoase

–          Profesionalism, flexibilitate, seriozitate, confidentialitate, servicii de calitate

–          Solutii tehnologice moderne

–          Tarife unice