Ai nevoie de o autoutilitara performanta care sa-ti usureze procesul de mutare, sau cu ajutorul careia sa-ti transporti in siguranta marfa?Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de autoutilitare intr-un raport optim calitate-pret? Din moment ce te afli pe pagina noastra, inseamna ca ai gasit raspunsul.

TRANSEXPERT  ADN SPEED  iti pune la dispozitie serviciul inchirieri autoutilitare, un serviciu dedicat tuturor celor care doresc sa se bucure de eficienta, siguranta, rapiditate, si costuri mici. Parcul nostru auto dispune de autoutilitare fiabile, bine ingrijite si extrem de curate care se pot inchiria la un pret excelent.

 

Iata doar cateva din beneficiile obtinute in urma colaborarii cu TRANSEXPERT  ADN SPEED

–          Inchirierea de autoutilitare pentru transportul de marfuri este o solutie sigura

–          Tarifele sunt competitive

–          Asiguram transport national si international

–          Putem pune la dispozitie si soferi profesionisti, cu multi ani de experienta in domeniu
Si pentru ca dorim sa-ti oferim servicii complete de inchirieri autoutilitare, special create pentru a raspunde cu succes tuturor exigentelor in materier de siguranta, rapiditate, performanta si calitate, in cadrul ofertei noastre de poti bucura de urmatoarele servicii:

–          Inchirieri autoutilitara Bucuresti

–          Inchrieri autoutilitara 3,5 tone

–          Inchirieri autoutilitara cu sofer

–          Inchirieri autoutilitare transport international

–          Inchirieri autoutilitare transport marfa

Indiferent ca ai nevoie de o autoutilitara pentru un transport de marfa dincolo de granitele tarii, ori de una pentru un transport in Bucuresti, sau oriunde altundeva in tara, TRANSEXPERT  ADN SPEED  iti ofera accesul la autoutilitare de marca, cu toate reviziile facute la zi si care se bucura de o stare perfecta de functionare pentru orice traseu , acestea fiind supuse unor teste si verificari periodice. Pe scurt, autoutilitarele din flota TRANSEXPERT  ADN SPEED ,  indeplinesc toate conditiile pentru a circula atat pe drumurile nationale, cat si pe cele internationale

Accesul autouilitarelor de 3,5 tone, puse la dispozitie de TRANSEXPERT  ADN SPEED, nu este restrictionat, acestea putand intra in orase dar si in zone turistice, ceea ce reprezinta un avantaj major, mai ales pentru cei care au de efectuat livrari de marfa in centrele oraselor.

Preturile variaza in functie de perioada de inchiriere si de kilometri parcursi.